Registrera dig som testperson!

Registrera dig som testperson!

Laboratoriet för beslutsfattande Helsinki LABBET, som Hanken driver, söker nya testpersoner. Som testperson kommer du att få fatta intressanta beslut samtidigt som du stödjer vetenskaplig undersökning. Testpersonen får en belöning för deltagandet i testtillfällen.

Registrera dig som testperson i laboratoriet för beslutsfattande Helsinki LABBET, som används för allmän akademisk forskning och som drivs av Hanken. Helsinki LABBET söker testpersoner för tester i beslutsfattande, som ordnas både online och på olika universitetsorter. Under 2022 ordnar Helsinki LABBET flera testtillfällen. Testerna kräver inga speciella kunskaper eller färdigheter av deltagarna.

Varför delta?
• Du stödjer vetenskaplig undersökning
• Att fatta beslut är intressant
• Det betalas en belöning för deltagandet

Om du är intresserad av att delta som testperson, följ dessa steg:
1) Registrera dig som testperson

2) Registrerade testpersoner kommer att bjudas in till testerna via e-post. Om något av datumen för provtillfällena som nämns i mejlet passar dig, kan du välja det alternativet genom att klicka på länken i mejlet.

Belöningen som deltagarna betalas för testtillfället beror både på de beslut de fattar i testet samt delvis på slumpen. Det finns en fast minimibelöning för deltagandet, men det är möjligt att mångdubbla belöningen i testet.

Observera att registrering som testperson inte förpliktar dig att delta i testerna, utan du kan fritt besluta skilt för varje test om det passar in i din tidtabell.

Dina beslut kommer att förbli anonyma. Detta betyder att varken arrangörerna eller andra deltagare kan koppla ihop dina beslut till dig vid något testtillfälle och det samlade datat kommer att vara anonymt.

Tillägsuppgifter:
management@helsinkilabbet.fi