Rekisteröidy koehenkilöksi!

Rekisteröidy koehenkilöksi!

Hankenin ylläpitämä päätöksentekolaboratorio Helsinki LABBET etsii uusia koehenkilöitä. Koehenkilönä pääset tekemään mielenkiintoisia päätöksiä samalla kun tuet tieteen tekemistä. Koetilaisuuksiin osallistumisesta maksetaan palkkio.

Rekisteröidy koehenkilöksi Hankenin ylläpitämään yleisessä akateemisessa tutkimuskäytössä olevaan Helsinki LABBET -päätöksentekolaboratioon. Helsinki LABBET etsii koehenkilöitä netissä ja eri yliopistopaikkakunnilla järjestettäviin päätöksentekokokeisiin. Helsinki LABBET järjestää vuoden 2022 aikana useita koetilaisuuksia. Kokeet eivät edellytä osallistujilta erityisiä tietoja tai taitoja.

Miksi osallistua?
• Tuet osaltasi tieteen tekemistä
• Päätösten tekeminen on mielenkiintoista
• Kokeisiin osallistumisesta maksetaan palkkio

Jos olet kiinnostunut toimimaan koehenkilönä, toimi seuraavasti:
1) Rekisteröidy koehenkilöksi

2) Rekisteröityneet koehenkilöt kutsutaan kokeisiin sähköpostitse. Jos jokin sähköpostissa mainituista koetilaisuuksien ajankohdista sopii sinulle, voit valita kyseisen tilaisuuden klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä.

Osallistujien kokeista saamat rahapalkkiot riippuvat sekä heidän kokeessa tekemistään päätöksistä että osittain sattumasta. Osallistumisesta maksetaan kiinteä minimipalkkio, mutta kokeista on mahdollista ansaita moninkertaisesti lisää rahaa.

Huomaa, että pelkkä rekisteröityminen koehenkilöksi ei velvoita osallistumaan kokeisiin, vaan voit kunkin kokeen kohdalla vapaasti päättää, sopiiko osallistuminen aikatauluusi.

Päätöksesi säilyvät anonyymina. Toisin sanoen muut osallistujat ja kokeen järjestäjät eivät voi yhdistää tekemiäsi päätöksiä missään vaiheessa sinuun, ja kerätty data on anonyymia.

Lisätietoja:
management@helsinkilabbet.fi